Ko smo mi? Ko je Pikpok?

PikPok je mala porodična firma koja se bavi proizvodnjom interaktivnih drvenih igračaka i nameštaja za decu od masiva. Još dok se naš prvi sin razvijao u stomaku, razvijale su se i naše ideje kako da nam dete uz igru odrasta što zdravije i kvalitetnije. Uz jaku i veliku želju da i njemu i drugoj deci to omogućimo, počeli smo da osmišljamo igračke i dekor za dečije sobe.

O nama - Pikpok.rs

Naš asortiman za decu uključuje lepo dizajnirane, personalizovane drvene igračke, koje doprinose njihovom razvoju, edukuju, bude maštu, i podstiču njihovu kreativnost.

Firma je nastala inspirisana tatinim izumima kako bi zabavio svoja dva sina, a mamu uverio da radi pravu stvar za zdrav razvoj dece. Uz puno rada i truda, napravljen je asortiman proizvoda od drveta za naše najmladje, koji omogućava bavljanje najvažnijih aktivnosti za zdravo odrastanje prilikom igre.

U ponudi imamo nekoliko modela veoma kvalitetnih igračaka, koje su pravo malo carstvo za Vaše mališane. Naše igračke nisu samo trenutna zabava, već predstavljaju nepresušni izvor zabave i kreativnosti. Vaše dete može samo da smišlja, uvek nove i zanimljive igre. Može se satima zabavljati samo ili sa drugarima.

Sofa – outdoor

29.000 rsd31.390 rsd

Sofa – indoor

29.000 rsd31.390 rsd

Klackalica

11.500 rsd12.500 rsd

Ono što nas čini jedinstvenim na tržištu je mogućnost Vašeg kreiranja igračaka i nameštaja, koje radimo po Vašoj želji, u dimenzijama, boji, i motivima koje sami odaberete.

Osim što su veoma kreativne, one su važne za vežbanje fine i krupne motorike, za otkrivanje pokreta i sistema sveta koji nas okružuje, pa se neretko nazivaju i pametne igračke.

Ukoliko ne želite da Vam dete provodi vreme na telefonu, već u kreativnim načinima da ispuni svoje vreme i zabavi se, da se pravilno razvija i raste, verujemo da ćete biti oduševljeni našim kreativnim, zabavnim i bezbednim igračkama.

Igranjem sa našim interaktivnim igračkama Vaše dete će naučiti: – Da govori – Da broji – Da piše – Da vezuje pertle – Da svira -Da gleda na sat – Da nauči osnovne principe mehanizama sa kojima će se susretati kasnije u životu (otključavanje-zaključavanje, otvaranje-zatvaranje, princip rada zupčanika, zvona, interfona…)

Sve naše igračke izrađene su od najkvalitetnije parene bukve, odnosno breze, one su stabilne, jake i od apsolutno prirodnih materijala, bojene eko bojama.

Želeli smo da naši mališani odrastaju u što zdravijoj sredini i budu u kontaktu sa prirodnim materijalima, i baš takve proizvode smo i napravili. Baš onakve kakve smo tražili i za našu decu.