Ko smo mi? Ko je Pikpok?

PikPok je mala porodična firma koja se bavi proizvodnjom interaktivnih drvenih igračaka i nameštaja za decu od masiva. Još dok se naš prvi sin razvijao u stomaku, razvijale su se i naše ideje kako da nam dete uz igru odrasta što zdravije i kvalitetnije. Uz jaku i veliku želju da i njemu i drugoj deci to omogućimo, počeli smo da osmišljamo igračke i dekor za dečije sobe.

O nama - Pikpok.rs

Naš asortiman za decu uključuje lepo dizajnirane, personalizovane drvene igračke, koje doprinose njihovom razvoju, edukuju, bude maštu, i podstiču njihovu kreativnost.

Firma je nastala inspirisana tatinim izumima kako bi zabavio svoja dva sina, a mamu uverio da radi pravu stvar za zdrav razvoj dece. Uz puno rada i truda, napravljen je asortiman proizvoda od drveta za naše najmladje, koji omogućava bavljanje najvažnijih aktivnosti za zdravo odrastanje prilikom igre.

U ponudi imamo nekoliko modela veoma kvalitetnih igračaka, koje su pravo malo carstvo za Vaše mališane. Naše igračke nisu samo trenutna zabava, već predstavljaju nepresušni izvor zabave i kreativnosti. Vaše dete može samo da smišlja, uvek nove i zanimljive igre. Može se satima zabavljati samo ili sa drugarima.

Rastuća stolica

11.200 rsd15.200 rsd

Kućica triangl

18.700 rsd19.700 rsd

XL ljuljaška

9.900 rsd12.500 rsd

Ono što nas čini jedinstvenim na tržištu je mogućnost Vašeg kreiranja igračaka i nameštaja, koje radimo po Vašoj želji, u dimenzijama, boji, i motivima koje sami odaberete.

Osim što su veoma kreativne, one su važne za vežbanje fine i krupne motorike, za otkrivanje pokreta i sistema sveta koji nas okružuje, pa se neretko nazivaju i pametne igračke.

Ukoliko ne želite da Vam dete provodi vreme na telefonu, već u kreativnim načinima da ispuni svoje vreme i zabavi se, da se pravilno razvija i raste, verujemo da ćete biti oduševljeni našim kreativnim, zabavnim i bezbednim igračkama.

Igranjem sa našim interaktivnim igračkama Vaše dete će naučiti: – Da govori – Da broji – Da piše – Da vezuje pertle – Da svira -Da gleda na sat – Da nauči osnovne principe mehanizama sa kojima će se susretati kasnije u životu (otključavanje-zaključavanje, otvaranje-zatvaranje, princip rada zupčanika, zvona, interfona…)

Sve naše igračke izrađene su od najkvalitetnije parene bukve, odnosno breze, one su stabilne, jake i od apsolutno prirodnih materijala, bojene eko bojama.

Želeli smo da naši mališani odrastaju u što zdravijoj sredini i budu u kontaktu sa prirodnim materijalima, i baš takve proizvode smo i napravili. Baš onakve kakve smo tražili i za našu decu.