Uslovi i rokovi isporuke

Nakon što ste završili proces poručivanja na Vašu mail adresu će automatski stići potvrdni mail o uspešno obavljenoj kupovini.Time je Vaša porudžbina ušla u proces kreiranja i izrade. Osim proizvoda koje imamo odmah raspoložive, rok za izradu nam je 20-30 dana, zavisno od same igračke jer se trudimo da svaki naš proizvod bude dobro i kvalitetno urađen. Kada proizvod bude u završnoj fazi dobićete obaveštenje o planiranom terminu isporuke.

Naručene proizvode isporučujemo putem besplatne dostave samo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Daily Express.

Kuriri proizvode dostavljaju u periodu od 8-17h i molimo Vas da u tom periodu kada očekujete pošiljku budete dostupni na telefon koji ste ostavili pri kreiranju porudžbine i obezbedite nekoga ko može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke važno je da vizuelno pregledate paket i ako primetite vidljiva oštećenja odmah nas obavestite putem maila reklamacije@pikpok.rs ili na telefon ‎066 248199 o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta kako bi na najkraći mogući način rešili problem.